Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 kwie 2026, 16:59Zależy pod jakim względem. Informatycznie, forumowo - absolutnie, o niczym innym nie marzyliśmy przez ostatnie tygodnie. Ale wciąż czekam aż ktokolwiek udowodni że TŚK jest czymkolwiek innym niż tym czym jest - 4chanowym zjajcikiem, który będzie używany częściej, skoro wzbudza takie święte oburzenie.
ty marzyłeś o tym, że cały ten kraj mieć dla siebie, a pojawienie się niektórych osób tylko spotęgowało tą żądzę. ganiałeś za nią od ostatnich kilku miesięcy bo nie mogłeś pogodzić się z utratą wpływów na władzę federalną. poczułeś, że nie masz kontroli i zabolało kurwa XD. wmówiliście sobie, że waksman jest waszym zagrożeniem (i wsm słusznie, bo to mi i Robingrenowi udało się was tego jednowładztwa POZBAWIĆ), i zaczęliście robić wszystko, żeby i wyjebać mnie, i żeby postarać się o pełną kontrolę nad federacją do końca jej istnienia. udało wam się ale błagam kurwa na Trolla nie mówcie, że to jest demokracja, i że wy teraz będziecie ją umacniać XD. wraz z wyjebaniem mnie i wraz z wyjebaniem Damiano wyzbyliście się ostatniej demokratycznej cząstki tego państwa. a z tymi zjajcikami to ja ci się serio próbuję udać do jakiegoś lekarza specjalisty, bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi. demokracja psia mać, dobre XD neokalkiliści pierdoleni