[Komentarze] Wezwanie do stawienia się do służby

Chcesz zostać wojskowym? Zajrzyj do działu Zjednoczonych Sił i dołącz do federacyjnych sił zbrojnych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

[Komentarze] Wezwanie do stawienia się do służby

Post autor: Ewe Novak »

Nie jesteście Zjednoczonymi SIłami, jesteście kiryjskim wojskiem i tylko Monarchie Kiryjską reprezentujecie. 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: [Komentarze] Wezwanie do stawienia się do służby

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Oho, widzę duch wolności wypowiedzi i nadużywanie uprawnień administratorskich dalej w modzie wśród kliki rządzącej XD
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Przenoszenie postów wysłanych w wątku dla wojskowych? Skhandal!!!! Gdzie wolność słowa?!?! Nadużycie, skhandal, mówię, skhandal!!! Bestialstwo!!!

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 19 kwie 2026, 20:31Przenoszenie postów wysłanych w wątku dla wojskowych? Skhandal!!!! Gdzie wolność słowa?!?! Nadużycie, skhandal, mówię, skhandal!!! Bestialstwo!!!

Stary jakbym ja ci tak zrobił miesiąc temu to byś dostał płynnej i agresywnej sraczki, a mi się dziwisz, że tak myślę? XDDD Załosne
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 19 kwie 2026, 20:35Stary jakbym ja ci tak zrobił miesiąc temu to byś dostał płynnej i agresywnej sraczki, a mi się dziwisz, że tak myślę? XDDD Załosne

Jakbyś mi zrobił co? Przeniósł post z wątku dla grupy osob do której nie należę?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 19 kwie 2026, 20:35Jakbyś mi zrobił co? Przeniósł post z wątku dla grupy osob do której nie należę?

Tak właściwie jakbym ci zrobił cokolwiek tego typu. Wtedy miałeś (i chyba dalej masz) jakąś intensywną owulację i szczekałeś na każde nasze działanie więc jakby xd
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zjednoczone Siły”