WNIOSEK O OBYWATELSTWO

Miejsce urzędowania aktualnego Prezydenta II Federacji Nordackiej
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

WNIOSEK O OBYWATELSTWO

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

[attachment=0]75px-Godło_Nordata.png[/attachment]/monthly_2026_05/484995764_75px-Godo_Nordata.png.7e3ec9b7dcbd93549bfa6747e7020bed.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

WNIOSEK

Ja wnioskuję o obywatelstwo II FN, w tym ja Ślubuję na Konstytucję II FN i jej świętość prawa a także Traktatu NUI.

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Re: WNIOSEK O OBYWATELSTWO

Post autor: August de la Sparasan »

Szanowna Wnioskodawczyni,

Obywatelstwo nadałem. Proszę jednak o złożenie ślubowania wedle poniższego wzoru, do której to przysięgi dołączyć można formułę religijną. Mam pewność, że Szanowna ślubowanie złoży, dlatego już przed tym przychyliłem się do wniosku, niemniej proszę o dopełnienie tej drobnej formalności.

Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. 

Ostatnio zmieniony 04 maja 2026, 1:17 przez August de la Sparasan, łącznie zmieniany 1 raz.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

August de la Sparasan pisze: 04 maja 2026, 1:12
Szanowna Wnioskodawczyni,

Obywatelstwo nadałem. Proszę jednak o złożenie ślubowania wedle poniższego wzoru, do której to przysięgi dołączyć można formułę religijną. Mam pewność, że Szanowna ślubowanie złoży, dlatego już przed tym przychyliłem się do wniosku, niemniej proszę o dopełnienie tej drobnej formalności.

Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. 

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

A zatem serdecznie dziękuję i witam wśród Obywateli II Federacji Nordackiej!

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pałac Prezydencki”