Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 sie 2022, 1:44Kwestia czyste estetyczna, można nazwać dekretami o ile nikomu innemu nie przeszkadza.
Dekret i dyrektywy - to brzmi dobrze.
Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 sie 2022, 1:44Czyli jak jest plan ? Parlament zwykłą większością głosów przyjmuje nowego państwo do unii ? Trzeba w końcu to określić.
No zdecydowanie. Wtedy nikt nie będzie miał okazji komuś robić na złość, a i nie tylko to, bo jakaś głowa państwa może zachorować na realiozę, i kto wtedy opublikuj traktat? Głosowanie Parlamentu według mnie wystarczy.
Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 sie 2022, 1:44I tu musimy również raz na zawsze się określić czy wyłącznie NKI odpowiada za administrowanie forum czy mieszamy w to parlament gdyż słowa o tym drugim już padały.
Żeby nie zachodził konflikt interesów niech za forum i wszelkie inne systemy informatyczne odpowiada NKI. Po co to komplikować?
Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 sie 2022, 1:44Dobre pytanie ale niestety również nie mam pomysłu jak to rozwiązać więc liczę na jakieś sugestie.
Wpiszmy tam mnie, no bo kogo innego jak tylko ja mam dostęp do serwera i innych tego typu bzdetów? Najsensowniejsze rozwiązanie.
Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 sie 2022, 1:44Chyba czeka nas kilka głosowań w najbliższym czasie prawda panie @Waksman ?
A daj pan spokój... ?