Debata przedreferendalna
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Re: Debata przedreferendalna
Dobra, a na kiedy wam pasuje ustalenie referendum? Tylko daty od następnego tygodnia muszą być, i conajmniej od środy
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
21 lipiec nie bo ja i bolesław na Barbie idziemy, więc 22 lipca prędzej, bo 24 lipca też nie bo wtedy ide na Oppenheimera
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Z uwagi na to że nie umiem zbytnio podjąć decyzji, to w ankiecie zagłosuje jutro xD
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Voloslav von der Hov
- Rookie
Bolesław Lwie Serce pisze: 14 lip 2023, 19:06Z uwagi na to że nie umiem zbytnio podjąć decyzji, to w ankiecie zagłosuje jutro xD
kurde też tak mogłem zrobić
ale kurde to jest serio ciężki wybór, referendum ja bym proponował w sobotę ale nie w tym tygodniu, tylko kolejnym, bo to jest bardzo trudny wybór
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Voloslav von der Hov pisze: 14 lip 2023, 21:31kurde też tak mogłem zrobić
ale kurde to jest serio ciężki wybór, referendum ja bym proponował w sobotę ale nie w tym tygodniu, tylko kolejnym, bo to jest bardzo trudny wybór
Dobra, a co sądzicie o powstaniu takiej Federacji samej w sobie?
- Aleksander von Kruk
- Rookie
Tadeusz I Wielki pisze: 14 lip 2023, 22:21Dobra, a co sądzicie o powstaniu takiej Federacji samej w sobie?
Według mnie dla krajów z małą aktywnością lub aktywnością która cały czas maleje: spoko, dla państw z większą to mniej spoko, ale też spoko, tylko że po czasie
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Aleksander von Kruk pisze: 14 lip 2023, 22:58Według mnie dla krajów z małą aktywnością lub aktywnością która cały czas maleje: spoko, dla państw z większą to mniej spoko, ale też spoko, tylko że po czasie
Po czasie to w sensie że jak chwile Federacja istnieje to dopiero dołączyć? Jak tak, to też tak sądze
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Voloslav von der Hov pisze: 14 lip 2023, 21:31kurde też tak mogłem zrobić
też tak sądze, ja np. nie mam opinii o tej Federacji, no bo z jednej strony dołączasz do Federacji, więcej obywateli, bla bla bla no nie chce mi się pisać, a z drugiej strony tracisz suwerenność, niektórzy po czasie będą chcieli wyjść, bla bla, i tak w kółko, no ja już serio nie wiem, niby lepsza Federacja, ale nie oszukujmy się, prawdopodobnie po czasie skończy tak samo jak wszystkie inne (nie mówiąc źle o Federacji), ale z drugiej strony, może to ten raz za którym się uda? no szczerze nie wiem już w końcu
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie