Polityka, flaga mikro, ale czy i tu

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Polityka, flaga mikro, ale czy i tu

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Burek pisze: 08 lut 2026, 14:47No nie wiem, mi się wydaje, że takie rzeczy generują tylko chwilowe zainteresowanie. W Winkulii tez była próba czegoś takiego circa 2022. Chwilę pobyło, potem się znudzili

Cóż, Muratycki System Polityczny wygenerował początkowo bardzo duże zainteresowanie, jak kulega Harlin wspomniał zresztą. Nie zmienia to faktu, że obranie drogi w tą stronę wcale może nie być takim złym pomysłem. Jeśli coś podobnego udałoby się zrobić na szczeblu federalnym to kto wie, być może przyniosłoby to bardziej długofalowe efekty niż to, co mieliśmy w Muratyce. Podstawą takiej zabawy musiałby być jednak dobrze wyszkolony model AI, który ogarnie naszą specyfikę, świat i w ogóle cały lore, który tu kreujemy.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Waksman pisze: 08 lut 2026, 15:24Cóż, Muratycki System Polityczny wygenerował początkowo bardzo duże zainteresowanie, jak kulega Harlin wspomniał zresztą. Nie zmienia to faktu, że obranie drogi w tą stronę wcale może nie być takim złym pomysłem. Jeśli coś podobnego udałoby się zrobić na szczeblu federalnym to kto wie, być może przyniosłoby to bardziej długofalowe efekty niż to, co mieliśmy w Muratyce. Podstawą takiej zabawy musiałby być jednak dobrze wyszkolony model AI, który ogarnie naszą specyfikę, świat i w ogóle cały lore, który tu kreujemy.

Tutaj się zgodzę na wykorzystanie AI, w tym kierunku w tym poprawi systemy na naszym forum i w tym polepszy jakość nawet. W tym uzupełnię pluralizacja na szczeblu federacyjnym, i w tym o wolność słowa też musi być pluralizacja. #NextGenNordata!
Ostatnio zmieniony 09 lut 2026, 8:33 przez Elisa von Rozmarinowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Tutaj musiałam coś dodać, bo zapomniałam
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Problem z systemami jest taki, że ktos musi to zrobić. I obawiam się, że w tym przypadku uzyskany efekt będzie niewspółmierny do włożonego wysiłku w stworzenie takiego systemu.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Burek pisze: 09 lut 2026, 8:35Problem z systemami jest taki, że ktos musi to zrobić. I obawiam się, że w tym przypadku uzyskany efekt będzie niewspółmierny do włożonego wysiłku w stworzenie takiego systemu.

Te niewspółmierne do oddania się temu krajowi efekty panują w naszych głowach, przynajmniej w mojej, od dłuższego czasu. Ja zdążyłem przywyknąć, więc dla mnie osobiście stworzenie takiego kompletnego systemu nie byłoby jakimś dużym problemem 🤷‍♂️
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 09 lut 2026, 10:11Te niewspółmierne do oddania się temu krajowi efekty panują w naszych głowach, przynajmniej w mojej, od dłuższego czasu. Ja zdążyłem przywyknąć, więc dla mnie osobiście stworzenie takiego kompletnego systemu nie byłoby jakimś dużym problemem 🤷‍♂️

W tym się zgodzę że nie ma tak dużego problemu to wprowadzić, w tym mówiąc
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Elisa Prakopenka pisze: 09 lut 2026, 8:29Tutaj się zgodzę na wykorzystanie AI, w tym kierunku w tym poprawi systemy na naszym forum i w tym polepszy jakość nawet. W tym uzupełnię pluralizacja na szczeblu federacyjnym, i w tym o wolność słowa też musi być pluralizacja. #NextGenNordata!

Waksam w tym ja się zgadzam to wprowadzić w jeden w byt
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Jeśli to rzeczywiście miałoby się odbyć bez bocików to baza. Mówcie co chcecie, ale to muratyckie ejaj rzeczywiście faworyzowało gaslighterów i społecznie uwrażliwione partie wielkomiejsce, mam nawet na to świadka @Albert Fryderyk de Espada

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 lut 2026, 21:50Jeśli to rzeczywiście miałoby się odbyć bez bocików to baza. Mówcie co chcecie, ale to muratyckie ejaj rzeczywiście faworyzowało gaslighterów i społecznie uwrażliwione partie wielkomiejsce, mam nawet na to świadka @Albert Fryderyk de Espada

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 lut 2026, 21:50Jeśli to rzeczywiście miałoby się odbyć bez bocików to baza. Mówcie co chcecie, ale to muratyckie ejaj rzeczywiście faworyzowało gaslighterów i społecznie uwrażliwione partie wielkomiejsce, mam nawet na to świadka @Albert Fryderyk de Espada

Może niech nasz specjalista od AI @Damiano Robingren się wypowie. Może umiałby stworzyć model dla takiego czegoś :0
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktywizacja i pluralizacja sceny politycznej”