Wspólna giełda?

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Wspólna giełda?

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Robert Drenin pisze: 29 maja 2022, 21:05Temat może i niezbyt do tego wątku, ale prędzej czy później musiało takie pytanie paść i najwyżej możemy utworzyć do tego inny wątek.

Spokojnie, to temat jak najbardziej do tego! Ja sam chciałem proponować wam podpięcie się do STEMPLA, ale nie miałem nawet czasu napisać ?
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Robert Drenin »

Waksman pisze: 29 maja 2022, 21:19Ja sam chciałem proponować wam podpięcie się do STEMPLA, ale nie miałem nawet czasu napisać ?

Nic nie szkodzi, jak na razie to i tak temat został poruszony, to można by również pomówić w tej sprawie i będzie można podjąć w tej sprawie może jakieś kroki.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Ogólnie to chciałem powiedzieć, że dzięki JKW @Alfred Fabian von Tehen-Dżek wkrótce powstanie ogólnonordacka giełda do umieszczania krótkich ogłoszeń. Wraz z pojawieniem się ogłoszenia na fora podpięte do systemu będzie wysyłało się stosowne powiadomienie w formie postu w wątku giełdowym. Także pomysł można uznać za "w trakcie realizacji". Na dniach powinna ukazać się publiczna wersja ?
Ostatnio zmieniony 01 cze 2022, 12:31 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Waksman pisze: 01 cze 2022, 12:30Ogólnie to chciałem powiedzieć, że dzięki JKW @Alfred Fabian von Tehen-Dżek wkrótce powstanie ogólnonordacka giełda do umieszczania krótkich ogłoszeń. Wraz z pojawieniem się ogłoszenia na fora podpięte do systemu będzie wysyłało się stosowne powiadomienie w formie postu w wątku giełdowym. Także pomysł można uznać za "w trakcie realizacji". Na dniach powinna ukazać się publiczna wersja ?

Wiadomo jakie państwa będą korzystać z giełdy ?

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Albert Fryderyk de Espada pisze: 01 cze 2022, 13:38Wiadomo jakie państwa będą korzystać z giełdy ?

System będzie otwarty dla każdego kraju, nie ma tak, że ten przystępuje, a ten nie. Jeśli ktoś chce coś ogłosić to wchodzi, dodaje co trzeba i czeka na kontakt. Idea jest taka, żeby to było narzędzie ponadpaństwowe ?
Awatar użytkownika
Włodzimierz Molotin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Włodzimierz Molotin »

Dobrze, więc jako Przewodniczący RKL zdecydowałem, iż Czesnorad może brać udział w Banku Pollina. Nasza waluta może się w nim znaleźć, a i pozostać w banku po zlikwidowaniu waluty wewnątrz RSC, w celu ułatwienia transakcji międzynarodowych oraz dla osób przemieszczających się do i z Czesnoradu.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Panie @Helwetyk! Potrzebujemy Panaaaaaa! ?

Bardzo cieszy mnie decyzja władz czesnoradzkich. Wejście RSC do MBP ułatwi m. in. handel z Muratyką ?
Awatar użytkownika
Helwetyk
Explorer
Explorer

Post autor: Helwetyk »

Poproszę analogiczny dla poniższego wątek w Czesnoradzie wraz ze wskazaniem czesnoradzkich mężów zaufania w Stemplu i gramy dalej! ? 

W razie czego, można też skorzystać z gotowca: https://forum.leocja.org/viewtopic.php?p=5218#p5218.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji

Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Postaram się analogiczny wątek dodać, a jeśli chodzi o mężów zaufania, to będę to ja oraz Tow. Włodzimierz Molotin.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

To wątek został już utworzony, a tak poza tym to już miałem przyjemność zobaczyć Czesnorad w Leockim Instytucie Statystyk Międzynarodowych.
Towarzysz Robert Drenin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje wspólne”