[Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
[Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos
W Hawilandzie istnieje kilka restauracji Los Hanus Remos, znaną też pod szyldem Los Pollos Hermanos. Największa restauracja znajduje się w Serte, gdzie znajduje się również siedziba Madrigal Electromotiv. Prezesem Los Hanus Remos jest Gustaw Frytka, który serwuje w tej restauracji pyszne hawilandzko-kiriańskie kurczaki. Restauracje znajdują się również w Hokas, Albuquerque, Klak, Gave i Jouv oraz w Yakurenie.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Mieczysław Hałw
- Newbie
Re: [Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos
Bardzo smaczny kurczak! Polecam z rodzinką! Szef restauracji, Gustaw zachwycił mnie swoim poczuciem humoru i pomocą! Mój kolega z Agencji Antynarkotykowej, Heniek Niszczarka, odwiedza tą restauracje codziennie, jakość najlepsza!!!!! Wnioskuje o przeznanie dotacji rządowej dla Gustawa!!!
- Femme Mystere
- Contributor
W Hawilandzie chodzą ludzie bez głów xDDD
- Sheldon Anszlus Lovelace
- Explorer
Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji.
Czy w ofercie znajdę moja ulubioną pizzę z kurczakiem i ananasem?
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 17 mar 2023, 22:49Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji.
Narazie w ofercie Pizzowej jest tylko Pizza z zwykłym kurczakiem oraz Pizza de Mexico, jednakże trwają pracę nad rozszerzeniem Menu! ? Jednak nasza zwykła oferta jest tak wyśmienita, że aż ludziom odpadają głowy
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
A to ci fenomen. Będzie trzeba to zbadać ?
- Femme Mystere
- Contributor
W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko)
- Użytkownik Usunięty 233519
- Newbie
Femme Mystere pisze: 19 mar 2023, 16:17W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko)
Moja głowa jest zbyt cenna, żeby jej używać. Woli się ją ścinać. ? Tak też, ma Pani rację. Wolę bezgłowy chodzić po UN, ale nie tylko. ? ? Niektórzy nawet sugerują zaniknięcie mózgu, co mi oczywiście schlebia, bo takimi odwiertami jakimi niektórzy dysponują, to aż strach się porównywać, żeby ich nie skompromitować na arenie międzynarodowej. ?
- Aleksander von Kruk
- Rookie
Planujecie otwierać się kiedyś w innych częściach Hawilandu?
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Aleksander von Kruk pisze: 07 cze 2023, 21:10Planujecie otwierać się kiedyś w innych częściach Hawilandu?
Wkrótce się coś pojawi