Internet Hawilandzki
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie
Internet Hawilandzki
Bardzo dużo mówicie wielce ło matko jedyno bo w hawilandzie to technologia dojebana, ale moze najpierw ustalmy jak wygląda ta technologia? jak wygląda internet Hawilandzki? Zapraszam do dyskusji.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Internet Hawilandzki
Myślę, że Internet Hawilandzki wygląda ładnie.
A tak serio, to nie rozumiem pytania.
- Tarsycjusz Operar
- Apprentice
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 05 sie 2023, 13:24Myślę, że Internet Hawilandzki wygląda ładnie.
Podobnie jak Jego Ekscelencja, Kolega Bolesław podzielam z perspektywy swojego państwa zdanie, że internet hawilandzki wygląda ładnie, nawet bardzo ładnie.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Roman Octopic pisze: 05 sie 2023, 11:17Bardzo dużo mówicie wielce ło matko jedyno bo w hawilandzie to technologia dojebana, ale moze najpierw ustalmy jak wygląda ta technologia? jak wygląda internet Hawilandzki? Zapraszam do dyskusji.
W sensie mam ci liste stron Hawilandzkich wypisać?
- gov.hawiland.ct8.pl
- mont.ct8.pl
Koniec listy
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Bolesław Lwie Serce
- Apprentice
Mi się wydaje że chodzi o wirtualne rzeczy typowo, chociaż według mnie tego nie musimy ustalać xD. Jedyne co musimy teraz zrobić to Giełda i Octopic musi IMW robic
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
- Użytkownik Usunięty RO3522
- Newbie