Federalny dziennik ustaw
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Federalny dziennik ustaw
Szanowni @Obywatel Federacji,
dzięki nieocenionej pomocy i pracy naszego spec-informatyka @Sheldon Anszlus Lovelace, powstał Dziennik Ustaw II Federacji Nordackiej. Jak jednak widzicie jest on na razie w lekkiej rozsypce, wszakże trzeba w nim porobić kategorie i sub-kategorie. Macie jakąś wizję jak całość powinna wyglądać?
Moje pierwsze pytanie - czy po wejściu na stronę DU powinny ukazać się nam dwie kategorie - "Prawo federalne" oraz "Prawo prowincjonalne", czy na stronie głównej powinny być wyróżnione kategorie federalne, a prowincjonalne byłyby spakowane we wspomnianą wcześniej osobną kategorię?
Zapraszam do dyskusji!
dzięki nieocenionej pomocy i pracy naszego spec-informatyka @Sheldon Anszlus Lovelace, powstał Dziennik Ustaw II Federacji Nordackiej. Jak jednak widzicie jest on na razie w lekkiej rozsypce, wszakże trzeba w nim porobić kategorie i sub-kategorie. Macie jakąś wizję jak całość powinna wyglądać?
Moje pierwsze pytanie - czy po wejściu na stronę DU powinny ukazać się nam dwie kategorie - "Prawo federalne" oraz "Prawo prowincjonalne", czy na stronie głównej powinny być wyróżnione kategorie federalne, a prowincjonalne byłyby spakowane we wspomnianą wcześniej osobną kategorię?
Zapraszam do dyskusji!
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Federalny dziennik ustaw
Zdecydowanie opcja 1.
Fajnie że testujesz swoją władzę w Kirianii XD
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 07 sie 2023, 22:25Zdecydowanie opcja 1.
Do mnie bardziej przemawia opcja nr 2. Mniej klikania wtedy będzie, bo przynajmniej co federalne będzie na wierzchu.
A co do tego testowania - to nie ja, to @Sheldon Anszlus Lovelace XD
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Ja preferencji ni mom. Chociaż lepiej, aby niepotrzebnego klikania było jak najmniej.
- Experienced
Dobra, machnąłem na szybko kategorię - @Obywatel Federacji proszę o ocenę ?
Nadałem też uprawnienia - @Bolesław Kirianóo von Hohenburg powinieneś móc dodawać akty prawne w kategorii Kirianii, @Leonid Repulijski - klon ty w kategorii Obwieszczeń FKW i Klindonii. Proszę o znak jeśli wszystko działa.
Nadałem też uprawnienia - @Bolesław Kirianóo von Hohenburg powinieneś móc dodawać akty prawne w kategorii Kirianii, @Leonid Repulijski - klon ty w kategorii Obwieszczeń FKW i Klindonii. Proszę o znak jeśli wszystko działa.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Wyskakuje mi wszędzie brak uprawnień, łącznie z działem Kirianii.
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 sie 2023, 0:23Wyskakuje mi wszędzie brak uprawnień, łącznie z działem Kirianii.
Coś tam Sheldon wspominał, że uprawnienia nie do końca jeszcze działają... Ale jak zobaczyłem, że mogę je dodać to myślałem, że zadziała - i nie zadziałało ?
Cóż, czekamy w takim razie, aż @Sheldon Anszlus Lovelace wszystko dokończy ?
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Jak dla mnie na tą chwilę system działa bez problemu i całkiem dobrze się prezentuje w obecnej formie.
Rozważyłbym od razy zajęcie się miejscem na rozkazy Zjednoczonych Sił jak ma to miejsce w dzienniku ustaw IV Republiki Muratyki.
Rozważyłbym od razy zajęcie się miejscem na rozkazy Zjednoczonych Sił jak ma to miejsce w dzienniku ustaw IV Republiki Muratyki.
- Sheldon Anszlus Lovelace
- Explorer
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 07 sie 2023, 22:25Zdecydowanie opcja 1.
Jestem Dyktatorem w końcu ?
@Waksmanwysłałem Ci, żebyś sprawdził, a nie udostępniał jeszcze ?
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Mogę dodawać akty tylko do kategorii FKW, do Klindonii opcji nie mam.