Małe pytanko

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233512
Enthusiast
Enthusiast

Małe pytanko

Post autor: Użytkownik Usunięty 233512 »

Na forum Winkulii pan Kardacz pisze coś o podpisaniu traktatu pomiędzy Federacją Nordacką a Winkulią. Ale to chyba nieprawda, skoro rząd FN nie poinformował obywateli o tym fakcie?

Apeluję do Ministra Spraw Zagranicznych o publiczne zdementowanie nieprawdziwych informacji rozpowszechnianych przez pana Kardacza.
Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Re: Małe pytanko

Post autor: Artur Kardacz »

Służę pomocą

http://forum.winkulia.eu/showthread.php?tid=5359&pid=30503#pid30503
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

To ja może powtórzę, bo słowa Andrzeja chyba nie dotarły - CZY PAN MINISTER SPRAW ZAGRANICZNYCH II FEDERACJI NORDACKIEJ MÓGŁBY ZDEMENTOWAĆ TE NIEPRAWDZIWE INFORMACJE?
Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Przepraszam. Nie wiedziałem że innym osobom nie można uczestniczyć w dyskusjach. Następnym razem zapytam o zgodę. 
Ostatnio zmieniony 29 sie 2023, 21:39 przez Artur Kardacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Artur Kardacz pisze: 29 sie 2023, 21:37Przepraszam. Nie wiedziałem że innym osobom nie można uczestniczyć w dyskusjach. Następnym razem zapytam o zgodę. 

Kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Nie wiem po co te złośliwości. Poniekąd zostałem wywołany do tablicy więc w moim geście jest wyprostować sprawę. Naprawdę nie rozumiem po co to wszystko. 
Awatar użytkownika
Enthusiast
Enthusiast

Moje pytanie nie jest prośbą o odnalezienie informacji na forach państw trzecich, bo risercz to mógłbym sobie zrobić. Wydaje mi się jednak, że obywatel Federacji Nordackiej nie jest zobowiązany do przeglądania forów państw trzecich, by szukać tam informacji o podpisywanych przez swoje państwo umowach międzynarodowych.

Zrozumiałbym, gdyby Premier nie miał czasu i przekazywał infromacje z lekkim opóźnieniem... Ale chyba tak nie jest, skoro ma na tyle dużo czasu, by nabywać kolejne obywatelstwo (tym razem insulijskie).

Informacji o traktacie z Winkulią nie ma nie tylko w miejscach publicznych FN, ale nawet w miejscu pół-publicznym, jakim jest discord. Obywatele Federacji Nordackiej oczekują nieco więcej szacunku.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »

Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 29 sie 2023, 21:14Na forum Winkulii pan Kardacz pisze coś o podpisaniu traktatu pomiędzy Federacją Nordacką a Winkulią. Ale to chyba nieprawda, skoro rząd FN nie poinformował obywateli o tym fakcie?

Apeluję do Ministra Spraw Zagranicznych o publiczne zdementowanie nieprawdziwych informacji rozpowszechnianych przez pana Kardacza.

A nie ma czasem Ministra Spraw Zagranicznych FN tam w Winkulii na delegacji ws. podpisania porozumienia pomiędzy FN a Winkulią? ? Pan Minister nie może być w dwóch miejscach naraz wg teorii czy też wizji Waksmańskich. ?
Awatar użytkownika
Enthusiast
Enthusiast

Jak chce, to może tam zostać, tylko niech kartki przysyła. ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »

Artur Kardacz pisze: 29 sie 2023, 21:44Nie wiem po co te złośliwości. Poniekąd zostałem wywołany do tablicy więc w moim geście jest wyprostować sprawę. Naprawdę nie rozumiem po co to wszystko. 

Panie @Artur Kardacz, Pan @Waksman i Pan @Andrzej Płatonowicz Ordyński po prostu bardzo tęsknią za Panem Ministrem @Bolesław Kirianóo von Hohenburg i starają się go znaleźć, kiedy on jest w podróży służbowej. 

Gdy jego samolot stamtąd nadleci, to zapewne poinformuje opinię publiczną o tamtejszych zaszłościach. Normalnie w gorącej wodzie kąpani. ?

Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 30 sie 2023, 8:59Jak chce, to może tam zostać, tylko niech kartki przysyła. ?

Może urzędu poczty w Winkulii nie mają. Ja, na przykład, nic nie wiem o Winkulii. ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”