Soszial media kraju

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Soszial media kraju

Post autor: Leonid Repulijski »

Zrobiłem profile społecznościowe naszemu państwu w ramach kampanii promocyjnej. Macie pomysły na content? W tym wątku przyjmuje propozycje postów do zatostowania.

Ostatnio zmieniony 10 lis 2023, 22:12 przez Leonid Repulijski, łącznie zmieniany 1 raz.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Soszial media kraju

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Facebook i X to wiadomo - opisywanie bieżących wydarzeń w kraju, można znaleźć na FB jakieś grupy historyczne albo polityczne i tam się zareklamować.

TikTok to musiałoby być podążanie za aktualnymi trendami na platformie. Robienie jakichś śmiesznych filmików do popularnych dźwięków może pomóc nam dotrzeć do dużej grupy osób z małym wkładem pracy.
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Waksman pisze: 06 lis 2023, 23:25Facebook i X to wiadomo - opisywanie bieżących wydarzeń w kraju, można znaleźć na FB jakieś grupy historyczne albo polityczne i tam się zareklamować.

TikTok to musiałoby być podążanie za aktualnymi trendami na platformie. Robienie jakichś śmiesznych filmików do popularnych dźwięków może pomóc nam dotrzeć do dużej grupy osób z małym wkładem pracy.

I właśnie dlatego ja twierdzę osobiście, że TikToka musimy się wszyscy zebrać (nie zależy od partii), i razem go tworzyć
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Tadeusz I Wielki pisze: 07 lis 2023, 23:18I właśnie dlatego ja twierdzę osobiście, że TikToka musimy się wszyscy zebrać (nie zależy od partii), i razem go tworzyć

Ja obywatelski obowiązek spełniłem i pierwszy materiał dostarczyłem na Discordzie. Z upragnieniem czekam na publikację ?
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Myślę, że na social mediach nie powinno się prowadzić agitacji wyborczej... Nasze media powinny pełnić inną misję - przede wszystkim promocyjną. Reklamować swoją opcję polityczną można wśród obywateli. Treści kreowane przez nas w mediach społecznościowych powinny być raczej adresowane do zagranicy i nie-mikronautów, a nie do potencjalnego elektoratu.

Oczywiście zawsze można te polityczne treści tostować na własnych, niepaństwowych profilach.

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Leonid Repulijski pisze: 08 lis 2023, 20:39Myślę, że na social mediach nie powinno się prowadzić agitacji wyborczej... Nasze media powinny pełnić inną misję - przede wszystkim promocyjną. Reklamować swoją opcję polityczną można wśród obywateli. Treści kreowane przez nas w mediach społecznościowych powinny być raczej adresowane do zagranicy i nie-mikronautów, a nie do potencjalnego elektoratu.

Oczywiście zawsze można te polityczne treści tostować na własnych, niepaństwowych profilach.

Nie zgodzę się. Jesteśmy mikronacją demokratyczną, i nie ukrywajmy tego, że walka polityczna o stołki i wysokie urzędy to jedna z naszych kluczowych cech. To zachęca ludzi do wejścia w naszą zabawę - właśnie ta walka i agitacja wyborcza. Jeśli będziemy publikować materiały polityczne i ludzie zobaczą, że jest jakaś walka to sami przyjdą zobaczyć o co chodzi.
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Jesteśmy mikronacją demokratyczną, a nie autorytarną, więc media nie powinny być tubą propagandową żadnej partii. Oczywiście, powinniśmy głośno mówić w mediach społecznościowych, że mamy burzliwą scenę polityczną, bo to nasz atut. Ale trzeba w tym przekazie zachowywać bezstronność.

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Leonid Repulijski pisze: 10 lis 2023, 14:31Jesteśmy mikronacją demokratyczną, a nie autorytarną, więc media nie powinny być tubą propagandową żadnej partii. Oczywiście, powinniśmy głośno mówić w mediach społecznościowych, że mamy burzliwą scenę polityczną, bo to nasz atut. Ale trzeba w tym przekazie zachowywać bezstronność.

Nie powiedziałem, źe media mają być w rękach jednej partii. Żeby pokazać tą polityczną walkę trzeba pokazywać obie strony. Idealny TikTok II FN w mojej głowie wygląda tak, że osoba go prowadząca dodaje materiały zgłoszone przez obywateli, włącznie z materiałami politycznymi każdej opcji politycznej.
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Waksman pisze: 10 lis 2023, 14:37Nie powiedziałem, źe media mają być w rękach jednej partii. Żeby pokazać tą polityczną walkę trzeba pokazywać obie strony. Idealny TikTok II FN w mojej głowie wygląda tak, że osoba go prowadząca dodaje materiały zgłoszone przez obywateli, włącznie z materiałami politycznymi każdej opcji politycznej.

Może jakiś kanał na discordzie z propozycjami filmów?
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Dodałem ankietę do wątku, aby sprawdzić, jakie jest poparcie dla publikacji materiałów politycznych. Zapraszam do głosowania.

@Obywatel Federacji

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”