Test testowy

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Test testowy

Post autor: Leonid Repulijski »

Dzień dobry

Cześć
Ostatnio zmieniony 12 lis 2023, 16:57 przez Leonid Repulijski, łącznie zmieniany 1 raz.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Test testowy

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Czemść

Ostatnio zmieniony 12 lis 2023, 16:49 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Wichrowy Tron, 12 marca 2023

Anna Kowalska

Kierownik ds. Obsługi Klienta

ABC Consulting

ul. Kwiatowa 123

00-000 Wichrowy Tron

Pan Adam Nowak

Firma XYZ Sp. z o.o.

ul. Handlowa 456

00-000 Zwierzogród

Szanowny Panie Nowak,

Niniejszym chciałabym skierować do Pana kilka słów w związku z ostatnim spotkaniem, które miało miejsce 10 marca 2023 roku. Jestem Kierownikiem ds. Obsługi Klienta w firmie ABC Consulting i mam przyjemność poinformować Pana o nowych propozycjach współpracy.

W skrócie, chciałabym przekazać Panu uwadze następujące informacje:

1. Rozszerzyliśmy naszą ofertę szkoleń z zakresu zarządzania projektami, co może być szczególnie interesujące dla pracowników Pańskiej firmy.

2. Podniesiemy standardy obsługi klienta, wprowadzając dedykowanego przedstawiciela handlowego, który będzie dostępny dla Państwa firmy od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00.

3. Otrzymał Pan szczegółową dokumentację dotyczącą naszych nowych produktów i usług, a także ofertę cenową.

Mamy nadzieję, że powyższe informacje spełnią Pana oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań lub dodatkowych informacji, proszę śmiało skontaktować się z nami pod numerem telefonu 123-456-789 lub adresem email anna.kowalska@poste.mur

Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego listu. Czekamy na ewentualną współpracę.

Z poważaniem,

Anna Kowalska

Kierownik ds. Obsługi Klienta

ABC Consulting

Ostatnio zmieniony 12 lis 2023, 17:24 przez Piotr Jankowski, łącznie zmieniany 1 raz.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Hej

Hej
Ostatnio zmieniony 12 lis 2023, 18:10 przez Leonid Repulijski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Jeden

Dwa

Trzy

Cztery

Ostatnio zmieniony 12 lis 2023, 18:20 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Hmmm, 

Zasadnicze pytanie, pismo ma być odgórnie tylko białe czy też będzie się dostosowywać do motywu forum?

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

A chcemy, aby się dostosowywało do motywu? Bo nie wiem, czy czarna/szara kartka nie wyglądałaby nienaturalnie...

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2023_11/image.png.266fde09c5388713becb7be1e4e5f193.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Takie coś ujdzie?

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Jak dla mnie nie wygląd źle. 

Chyba dobrze mieć oba motywy. Wiem że jednym to odpowiada bardziej a innym mniej ale ja już nie jestem praktycznie w stanie korzystać na tym forum z jasnego motywu.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Chciałem tylko powiedzieć, że nie mam bladego pojęcia jak sprawić żeby niestandardowy przycisk i jego zawartość (w tym przypadku papierka) zmieniała się wraz ze zmianą motywu z jasnego na ciemny. Także na mnie nie patrzcie ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum postów”