Hile Nordata!
- Talerz
- Newbie
Hile Nordata!
Hile Nordata!
Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD
Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Hile Nordata!
Talerz pisze: 05 sty 2024, 18:06Hile Nordata!
Witamy serdecznie ?
Ja zachęcam do odwiedzin po rajdzie, ale tym razem z własnej woli ?
- Talerz
- Newbie
Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u.
- Experienced
Talerz pisze: 05 sty 2024, 19:58Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u.
No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??
@Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje!
- Heinz-Werner Grüner
- Collaborator
Talerz pisze: 05 sty 2024, 18:06Hile Nordata!
Herr Majonez Grunwald - pieknie! ?
Waksman pisze: 05 sty 2024, 21:16No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??
@Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje!
Mnie tam się też podoba. To chyba tylko takie marudzenie "na zapas". ?
Modlę się tylko by "rajdy chodziły" ?
- Sheldon Anszlus Lovelace
- Explorer
Waksman pisze: 05 sty 2024, 21:16No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??
Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ??
- Experienced
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 05 sty 2024, 23:02Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ??
Mam chociaż nadzieję, że w swoim gabinecie rzygasz do miski, bo jak nie to za czyszczenie wykładziny będziesz bulił ze swoich! ?
- Talerz
- Newbie
Dobra, przy dłuższym użytkowaniu jednak pojawiły się pewne problemy:
- nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila;
- kiepsko działa dodawanie postów w wersji mobilnej forum, przez co moje spóźnienie na kolejny OS było większe niż początkowo zakładałem.
- nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila;
- kiepsko działa dodawanie postów w wersji mobilnej forum, przez co moje spóźnienie na kolejny OS było większe niż początkowo zakładałem.
- Experienced
Talerz pisze: 07 sty 2024, 14:33- nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila;
A to ciekawe, bo ja na przykład loguje się wyłącznie loginem, i nigdy nie miałem z tym problemu ?
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
To wy musicie się wielokrotnie logować?