Szanowni Państwo,
Mijająca kadencja prezydencka dała wiele realizacji postulatów zapisanych w moim programie, takich jak wizyta w Winkulii. Dużo też nie udało się zrealizować, do takich postulatów należy organizacja Szczytu Integracji Nordackiej w styczniu, który jednak odbędzie się w maju.
Zakończyła się też II kadencja Kongresu, podczas której uchwalono wiele ważnych dla kraju ustaw. Miał też miejsce kryzys związany z wyborami do Kongresu III kadencji, które zostały uznane przez Sąd Najwyższy.
Jeśli uda mi się wygrać następne wybory prezydenckie, będę kontynuować niezrealizowane założenia programowe, które przedstawiłem w grudniu. Jeśli nie wygram, będę doradzał przyszłemu Prezydentowi.
Jutro postaram się przedstawić mój program wyborczy, który być może zachęci obywateli do pójścia do urn i głosowania na moją skromną osobę. Życzę obywatelom przemyślanego wyboru.
Podsumowanie kadencji prezydenckiej
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Podsumowanie kadencji prezydenckiej
Czyli jednym zdaniem - chuja wielkiego żeś Pan zrobił. Tyle w temacie.
- AleksanderNovak
- Contributor
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Może nie licytujmy się na wielkość członka, tylko rozmawiajmy o programie i działaniach Prezydenta.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Zdecydowanie, Panie AlekSSandrze ??
Leonid Repulijski pisze: 22 kwie 2024, 13:33 Może nie licytujmy się na wielkość członka, tylko rozmawiajmy o programie i działaniach Prezydenta.
Racja, obawiam się jednak, że ta rozmowa skończy się na zdaniu ?Ziemiański został Prezydentem?, bo jedyne co Pan Prezydent zrobił to to, że nim został.