Wniosek do MSW #1

Szef resortu - @Henryk Ziemiański-Wieniawa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Wniosek do MSW #1

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

E-mail od: Kaspar V. W-D <@Waksman@poste.mur>

Wysłano: Poniedziałek, 6 maja, 2024 23:58

E-mail do: @Tadeusz Henrykowski [MSW] <t.henrykowski@msw.gov.fn>

E-mail DW: Sekretariat Premiera Rady Ministrów <sekretariat@Rada Ministrówgov.fn>

Temat: Wniosek od zatroskanego obywatela

<tresc=

Zwierzogród, 6 maja 2024 roku

Szanowny Panie Ministrze!

Zwracam się do Pana z bardzo ważnym wnioskiem. Jak Pan Minister może kojarzyć zajmuję się układaniem kolei w IV Republice Muratyki. Uważam, że wyszło mi to dość ciekawie i dobrze, jak na warunki mikronacyjne. Swego czasu MKP Muratyckie Linie Kolejowe dołączyły do Związku Kolejowego, który jest międzynarodową organizacją zrzeszającą krajowych zarządców infrastruktury kolejowej w państwach mikroświata, założoną po to, aby wyregulować i uczynić z kolei grywalną część naszej zabawy.

Zwracam się więc z wnioskiem o założenie poprzez rozporządzenie spółki Skarbu Państwa, która będzie właśnie naszym krajowym, nordackim zarządcą infrastruktury kolejowej. Uważam, że takie rozporządzenie powinno wcielić do siebie istniejące prowincjonalne tego typu instytucje, a następnie dołączyć do Związku Kolejowego, aby otworzyć nowe możliwości rozwoju naszego państwa, także na arenie handlu międzynarodowego.

W razie pytań Pana Ministra służę pomocą.

Z pozdrowieniami,

[attachment=0]KWparafka.png[/attachment]/monthly_2021_10/KWparafka.png.0baac3f7130e4b22a3207669908d8ff6.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

/>
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Wniosek do MSW #1

Post autor: Tadeusz I Wielki »

E-mail od: T. Henrykowski <t.henrykowski@msw.gov.fn>

Wysłano: Czwartek, 9 maja, 2024 20:00

E-mail do: @Waksman <@Waksman@poste.mur>

Temat: RE: Wniosek od zatroskanego obywatela

Achkov, 9 maja 2024 roku

Szanowny Panie,

Z góry przepraszam za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź, lecz jak można się spodziewać, miałem parę spraw w nie istniejącym realu do załatwienia. Wracając jednak do tematu: jestem do tego pomysłu, jak i samego wniosku nastawiony pozytywnie, i w najbliższych dniach jak najszybciej rozpocznę działać na rzecz zrealizowania pańskiego wniosku, a w razie pytań może spodziewać się pan mojego kolejnego e-maila.  

Pozdrawiam,

(-) Tadeusz Henrykowski

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

E-mail od: Kaspar V. W-D <@Waksman@poste.mur>

Wysłano: Poniedziałek, 6 maja, 2024 23:58

E-mail do: @Tadeusz Henrykowski [MSW] <t.henrykowski@msw.gov.fn>

E-mail DW: Sekretariat Premiera Rady Ministrów <sekretariat@Rada Ministrówgov.fn>

<tresc=

Zwierzogród, 6 maja 2024 roku

Panie Ministrze,

to świetne wieści! Czekam w takim razie na dokument. Jeśli chciałby Pan od razu tym dokumentem powołać zwierzchnika takiej firmy mogę zaoferować moją osobę, wszakże posiadam już doświadczenie w zarządzaniu takim przedsiębiorstwem, przez co, mam nadzieję, uda nam się wspólnie wynieść nordacką kolej na szczyt!

Z pozdrowieniami,

[attachment=0]KWparafka.png[/attachment]/uploads/monthly_2021_10/KWparafka.png.0baac3f7130e4b22a3207669908d8ff6.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

/>
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Wysłano: Środa, 15 maja, 2024 21:19

Achkov, 15 maja 2024 roku

Szanowny Panie,

Niestety w ostatnim czasie nie mogłem rozpocząć działań na rzecz realizacji pańskiego wniosku, za co szczerze przepraszam, i informuję iż nie zapomniałem o pana wniosku, i rozpoczynam jego realizację z dniem jutrzejszym. 

Pozdrawiam,

(-) Tadeusz Henrykowski

Ostatnio zmieniony 16 maja 2024, 11:40 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Wysłano: Środa, 31 maja, 2024 17:00

Achkov, 31 maja 2024 roku

Szanowny Panie,

informuję że pański wniosek został zrealizowany. Jednocześnie z uwagi na pana doświadczenie powołałem pana na prezesa tegoż przedsiębiorstwa. Liczę na dobrą i owocną współpracę. Ważna pozostaję jednak sprawa logo samej firmy, myślę że w tej sprawie powinien odbyć się konkurs, który możemy wkrótce zrealizować.

Pozdrawiam,

(-) Tadeusz Henrykowski

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ministerstwo Spraw Wewnętrznych ”