Obywatelski wniosek o kontrolę
- Użytkownik Usunięty 233517
- Explorer
Obywatelski wniosek o kontrolę
Szanowny Prezydencie @Albert Fryderyk de Espada, wnioskuję o odgórną kontrolę 13 posterunku Milicji w Czekoladowicach.
W związku z ostatnimi kałowymi incydentami, Milicja mimo, że jest w posiadaniu informacji o sprawcach, nic z tym nie robi.
Proszę o pilną kontrolę i pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam Oliwier Dymarski
W związku z ostatnimi kałowymi incydentami, Milicja mimo, że jest w posiadaniu informacji o sprawcach, nic z tym nie robi.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Obywatelski wniosek o kontrolę
Nie mam pojęcia, o wykorzystanie jakich uprawnień prezydenckich prosi pan Pana Espadę, Panie Dymarski.
Edit: Wiem że chodzi o urząd Wiecznego Prezydenta Muratyki, a nie Przemijającego Prezydenta FN, ale still
Edit: Wiem że chodzi o urząd Wiecznego Prezydenta Muratyki, a nie Przemijającego Prezydenta FN, ale still
Ostatnio zmieniony 09 maja 2024, 21:34 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 09 maja 2024, 21:33Nie mam pojęcia, o wykorzystanie jakich uprawnień prezydenckich prosi pan Pana Espadę, Panie Dymarski.
O wykorzystanie uprawnień zwierzchnika Rządu Prezydenckiego IV Republiki Muratyki zapewne. U nas to, co może Premier w II FN, może właśnie Prezydent. Nie mamy rozgraniczenia na Prezydenta i Premiera.
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Oliwier Dymarski pisze: 09 maja 2024, 21:25Szanowny Prezydencie @Albert Fryderyk de Espada, wnioskuję o odgórną kontrolę 13 posterunku Milicji w Czekoladowicach.
W moim odczuciu Milicja wszczęła wszystkie niezbędne środki jakie należałoby tu wdrożyć a teraz pozostaje czekać na efekty jej pracy. Żadne kontrolowanie czy popędzanie raczej nie będzie miało tu reluztatu na postęp prowadzonych działa.
Niewykluczone iż niska szkodliwość czynu o jakim mowa poważnie wpływa i na powagę prowadzonej sprawy i czas jej realizacji.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Albert Fryderyk de Espada pisze: 10 maja 2024, 0:50W moim odczuciu Milicja wszczęła wszystkie niezbędne środki jakie należałoby tu wdrożyć a teraz pozostaje czekać na efekty jej pracy. Żadne kontrolowanie czy popędzanie raczej nie będzie miało tu reluztatu na postęp prowadzonych działa.
Niewykluczone iż niska szkodliwość czynu o jakim mowa poważnie wpływa i na powagę prowadzonej sprawy i czas jej realizacji.
Jeśli jednak Pan Prezydent zdecydowałby się na przeprowadzenie kontroli, to bardzo chętnie wesprę Pana w działaniach w samym komisariacie. Znam się z tamtejszymi Milicjantami na tyle żeby stwierdzić, że kontrola przebiegnie bez szczególnych ekscesów :)
- Explorer
Albert Fryderyk de Espada pisze: 10 maja 2024, 0:50W moim odczuciu Milicja wszczęła wszystkie niezbędne środki jakie należałoby tu wdrożyć a teraz pozostaje czekać na efekty jej pracy. Żadne kontrolowanie czy popędzanie raczej nie będzie miało tu reluztatu na postęp prowadzonych działa.
Efekty pracy są zerowe. Został wskazany sprawca, a milicja nic z tym nie zrobiła. Stąd moja prośba o przeprowadzenie kontroli.
- Proficient
Oliwier Dymarski pisze: 10 maja 2024, 16:30Efekty pracy są zerowe. Został wskazany sprawca, a milicja nic z tym nie zrobiła. Stąd moja prośba o przeprowadzenie kontroli.
Śmiem się nie zgodzić gdyż z tego co mi wiadomo dowody wobec wskazanego przez pana winowajcy były co najmniej niewystarczające i to jest przyczyna tego iż nikt nie został pociągnięty do odpowiedzialności.
- Explorer
Albert Fryderyk de Espada pisze: 10 maja 2024, 17:38Śmiem się nie zgodzić gdyż z tego co mi wiadomo dowody wobec wskazanego przez pana winowajcy były co najmniej niewystarczające i to jest przyczyna tego iż nikt nie został pociągnięty do odpowiedzialności.
Skąd Pan posiada taką wiedzę? Czy kontrola została przeprowadzona?
- Proficient
Oliwier Dymarski pisze: 10 maja 2024, 19:14Skąd Pan posiada taką wiedzę? Czy kontrola została przeprowadzona?
Z przebiegu samego śledztwa.