Powitanie Szanownego Państwa

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Powitanie Szanownego Państwa

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Szanowni Obywatele II Federacji Nordackiej,

Z wielką radością dołączam do Waszej wspólnoty, pełen energii i determinacji, by wnieść swój wkład w rozwój naszej wspaniałej federacji. Jako polityk o mocno prawicowych poglądach, zamierzam walczyć o wartości, które są mi najbliższe: tradycję, porządek oraz silne, konserwatywne zasady moralne. Stanowczo sprzeciwiam się liberalnym ideologiom, takim jak legalizacja marihuany, aborcja czy promowanie dewiacji. Wierzę, że tylko twarda postawa wobec takich kwestii może zapewnić naszej społeczności stabilność i dobrobyt.

Doszły mnie słuchy, że w II FN, źle się dzieje. W związku z tym chcę poświęcić się w całości wprowadzeniu zmian i ładu. W niedalekiej przyszłości planuję mocno zaangażować się w prowadzenie jedynego, prawdomównego, wolnego od lewactwa i ich wpływów, Dziennika II FN.

Razem, poprzez silne przywództwo i niezłomną wiarę w nasze wartości, możemy uczynić II Federację Nordacką miejscem jeszcze lepszym do życia.

Z poważaniem,

Włodzimierz Surmiak
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Re: Powitanie Szanownego Państwa

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Witam. Jeśli interesujesz się  polityką, to zapraszam do wstąpienia w szeregi Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

Henryk Ziemiański pisze: 22 maja 2024, 17:39Witam. Jeśli interesujesz się  polityką, to zapraszam do wstąpienia w szeregi Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej.

Dziękuję bardzo za propozycję. Państwa program jest mi bliski sercu, na pewno zastanowię się nad wstąpieniem do Państwa organizacji. 

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Proszę, proszę, kolejny prawicowiec w II FN. Nie zostaje mi nic innego jak powitać Pana w naszym pięknym kraju. Do Partii Demokratycznej nie mam zamiaru zapraszać bo wiem, że raczej nam nie po drodze ?
Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

I tak bym nie przyjął zaproszenia. Proszę nie robić z siebie błazna 
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:25I tak bym nie przyjął zaproszenia. Proszę nie robić z siebie błazna 

Stwierdziłem fakt, który Pan właśnie potwierdził, więc kto tu robi z siebie błazna? Litości. No ale, nie rozpoczynajmy tej "znajomości" od tak negatywnego startu. Wierzę, że pomimo wielkich różnic światopoglądowych jesteśmy w stanie rozmawiać ze sobą jak ludzie.
Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:27Stwierdziłem fakt, który Pan właśnie potwierdził, więc kto tu robi z siebie błazna? Litości. No ale, nie rozpoczynajmy tej "znajomości" od tak negatywnego startu. Wierzę, że pomimo wielkich różnic światopoglądowych jesteśmy w stanie rozmawiać ze sobą jak ludzie.

Żeby rozmawiać jak ludzie, to trzeba być człowiekiem. A ktokolwiek popiera LGBT nie powinien się nim nazywać. 
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:29Żeby rozmawiać jak ludzie, to trzeba być człowiekiem. A ktokolwiek popiera LGBT nie powinien się nim nazywać. 

I dlatego właśnie uważam, że powinno się zmienić Kodeks Karny. Za takie słowa kierowane do urzędnika państwowego powinien Pan spędzić za kratami kilka dni, żeby sobie przemyśleć swoje zachowanie.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Witam szanownego Pana, śle dużo miłości i wyrozumiałości dla innych. 
Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

Oliwier Dymarski pisze: 22 maja 2024, 23:40Witam szanownego Pana, śle dużo miłości i wyrozumiałości dla innych. 

Gdzieś mam twoją homo miłość. Proszę odemnie z daleka z takimi wiadomościami. 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”