nieSRANACJA

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

nieSRANACJA

Post autor: Tadeusz I Wielki »

nieSRANACJA to nowy rewolucyjny lek na biegunkę, stworzony przez MontLab (spółkę-córkę Mont Inc.). Lek ten działa w zaledwie 3 minuty, zapewniając natychmiastową ulgę. Bezpieczny, przetestowany klinicznie, zapewnia komfort w krótkim czasie, bez potrzeby martwienia się objawami. Lek wygodny do przenoszenia, idealny dla każdego, kto ceni sobie czas i zdrowie. Z nieSRANACJĄ biegunka i wzdęcia już na zawsze przestaną być twoim problemem.

[attachment=0]image-Photoroom.png[/attachment]/uploads/monthly_2025_01/image-Photoroom.png.983d64442efe17a4c90339c05287f907.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

nieSRANACJA zawiera 200mg nilsonu, innowacyjnego związku chemicznego odkrytego w 2024 roku przez MontLab, specjalnie opracowanego na biegunkę i wzdęcia. Nilson został opatentowany przez Mont Inc. Lek ten zawiera również 10g everonu, który jest również opatentowany przez Mont Inc. Everon to najszybciej działający związek chemiczny stosowany w medycynie na różnorakie dolegliwości bólowe, a w nieSRANACJI odpowiada za natychmiastowe (do 3 minut) zniknięcie bólu brzucha. 

Co oznacza że te związki chemiczne są opatentowane?

Otóż tylko Mont Inc. ma prawo do używania tych związków w przemyśle farmaceutycznym. Jednakże, dla wszystkich szpitali na całej Nordacie, Mont Inc. gwarantuje darmowy dostęp do tych leków, a lek jest płatny tylko na użytek własny, tj. jeśli ktoś chce zakupić go dla siebie poza systemem opieki zdrowotnej. Związki chemiczne w preparacie nieSRANACJA, takie jak Nilson i Everon, zostały przetestowane i nie wykazują działania uzależniającego ani pobudzającego.
Ostatnio zmieniony 05 sty 2025, 20:17 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: nieSRANACJA

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Wie ktoś gdzie można zobaczyć kupione towary w MBP?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 05 sty 2025, 21:27Wie ktoś gdzie można zobaczyć kupione towary w MBP?

Wydaje mi się, że nigdzie. Takiej funkcjonalności MBP nie posiada z tego co się orientuję.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 06 sty 2025, 19:13Wydaje mi się, że nigdzie. Takiej funkcjonalności MBP nie posiada z tego co się orientuję.

Ale syf i bieda. Przekonaliście mnie, zrobię każdemu użytkownikowi na nordata.org ekwipunek.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mont Nordata”