Plac Kramasza

Dział na wszystkie tematy poświęcone realowi. Tutaj wychodzimy z mikronacyjnej roli i piszemy jako my - ci sprzed komputera
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Plac Kramasza

Post autor: Kamiljan de Harlin »

#polityka-polska
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Plac Kramasza

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ale dlaczego akurat Kramasz? 🤔
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Waksman pisze: 14 sty 2025, 23:46Ale dlaczego akurat Kramasz? 🤔

Bo to bohater narodowy Westlandu.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 14 sty 2025, 23:50Bo to bohater narodowy Westlandu.

Ciekawe co na to @AleksanderNovak XD

Cieszę się, że mój mikronacyjny dziadek jest bohaterem narodowym poza Muratyką :kek:

A tak właściwie to o co chodzi z tym wątkiem? Będzie połączony z Discordem?
Ostatnio zmieniony 14 sty 2025, 23:53 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Waksman pisze: 14 sty 2025, 23:53A tak właściwie to o co chodzi z tym wątkiem? Będzie połączony z Discordem?

Taki jest zamiar.

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Post autor: AleksanderNovak »

Ja się nie zgadzam by w miejscu publiczny zbrodniczy symbol totalitarnej ideologii "plac kramasza" kalkilizmu był tutaj eksponowany, WYPIERDALAĆ! Hańba! 
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Kalkil Kramasz trzeci gwałcił repujerskie dzieci.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

AleksanderNovak pisze: 15 sty 2025, 13:11Ja się nie zgadzam by w miejscu publiczny zbrodniczy symbol totalitarnej ideologii "plac kramasza" kalkilizmu był tutaj eksponowany, WYPIERDALAĆ! Hańba! 

Panie Novaku, nieeeee.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju,