Witajcie
- Łukasz Benedykt Skrzynecki
- Rookie
Witajcie
Witam serdecznie zacnych obywateli tego państwa. Jestem Łukasz Benedykt Skrzynecki i pochodzę z Brungerburga. Ambitny ze mnie człek i pragnę zaangażować się w rozwój gospodarczy Najświętszej Monarchii. Wszystkiego dobrego!
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Re: Witajcie
Niech będzie pochwalony Jednotwórca Pollinu Jahwe Najwyższy! Dasz bór, szia, szia! Pozdrawiam z daleko-północnej kirymskiej Doctriny, gdzie fioletowe pingwiny strzeżą lud upodobany Jahwe przed najeźdźcami, gdzie dzielni kiryjscy Doctrińczycy wyzwolili się spod ardemskiej niewoli i budują miasta przyszłości pod okiem Jahwe.
Zapraszam do inwestycji w Cesarskim Stołecznym Mieście Gaudium, dawnym sercu Insulii. Zapraszam do zwiedzania stepów Cmentarza Imperiów - Westlandu, który pogrzebał niejedno mocarstwo. Zapraszam do poznawania Kirianii, gdzie pod patronatem Jahwe chronione są kultury Abachazów, Uhraińców i Batawów.
Zapraszam do inwestycji w Cesarskim Stołecznym Mieście Gaudium, dawnym sercu Insulii. Zapraszam do zwiedzania stepów Cmentarza Imperiów - Westlandu, który pogrzebał niejedno mocarstwo. Zapraszam do poznawania Kirianii, gdzie pod patronatem Jahwe chronione są kultury Abachazów, Uhraińców i Batawów.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Szia, niech będzie Jahwe pochwalony!
Cieszę się z kolejnego potencjalnego Kiryjczyka u naszych bram. Kolega Harlin wymienił pokrótce regiony Monarchii, ja dodam jedynie, że Norwegland też istnieje. Chociaż podróż inna niż lotnicza nie wchodzi raczej w grę.
Widzę, że zaczął Szanowny z grubej rury, wraz z własną korporacją - Monarchia chętnie powita kolejnego oligarchę, a przecież trzeba uzbroić imperialną Straż Krucjaty...
Cieszę się z kolejnego potencjalnego Kiryjczyka u naszych bram. Kolega Harlin wymienił pokrótce regiony Monarchii, ja dodam jedynie, że Norwegland też istnieje. Chociaż podróż inna niż lotnicza nie wchodzi raczej w grę.
Widzę, że zaczął Szanowny z grubej rury, wraz z własną korporacją - Monarchia chętnie powita kolejnego oligarchę, a przecież trzeba uzbroić imperialną Straż Krucjaty...
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Hei homikud!
Miło mi powitać Szanownego w II Federacji Nordackiej!
Miło mi powitać Szanownego w II Federacji Nordackiej!
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Łukasz Benedykt Skrzynecki
- Rookie
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 22 lut 2025, 18:50Widzę, że zaczął Szanowny z grubej rury, wraz z własną korporacją - Monarchia chętnie powita kolejnego oligarchę, a przecież trzeba uzbroić imperialną Straż Krucjaty...
O to Wasza Imperatorskość może być spokojny. Uzbroimy Straż Krucjaty w najlepszy sprzęt jaki mamy. Niebawem przedstawię ofertę Skrzynecki Military.
Natomiast chciałbym zaznaczyć, że zamierzam także wspomóc rozwój gospodarczy całego naszego państwa. Pora zaangażować się w rozwój na tym polu, z wykorzystaniem WSG włącznie.