Z okazji stowarzyszenia Nan Di i Federacji Nordackiej postanowiłem zebrać całość (o ile niczego nie pominąłem) swoich czasopism, prac naukowych, wykładów, artykułów i zwartych publikacji narracyjnych. Trochę się tego zebrało.
Zainteresowanych zapraszam do poczytania w wolnych chwilach tekstów, których temat Was zainteresuje. A gdyby ktoś chciał na jakiś temat podyskutować to już w ogóle byłbym kontent.
Nie ma to jak mieć całą Twoją twórczość w jednym miejscu Andrzeju! Przez ten szmat czasu, który przebyłeś w Pollinie napisałeś ogrom prac, które są nierozerwalne z wieloma miejscami, gdzie byłem lub też obserwowałem dane miejsca. Twoje wszystkie czasopisma czytałem od deski do deski. Szczerze mówiąc, gdyby nie one połowa miejsc, w których przebywałem miałyby o wiele mniejsze dla mnie znaczenia, a także byłyby o wiele bardziej jałowe. Jednak do ostatnich Twoich prac takich jak Orda, czy Tajemniczy Pollin są mi najbliższe bo tworzone w momencie, gdy sam zacząłem się głębiej interesować internetową twórczością Ty je tworzyłeś. Mam nadzieję, że w FN-ie będziemy mogli dalej czytać Twoje prace, a Twój dobytek naukowy będzie się ciągle pomnażał!
Ogromny szacunek za całą Twoją twórczość. Zawsze z przyjemnością czytam Twoje prace, bo są naprawdę ciekawe i świetnie napisane. Dobrze, że postanowiłeś umieścić je w jednym miejscu, ponieważ zdecydowanie ułatwi to pracę obecnym i przyszłym badaczom Pollinu. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz przeczytamy coś spod Twojej ręki. 😀