Witam Serdecznie(Wątek powstał na potrzeby Lekcji w Mikronacje)

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leszek Ebe
Enthusiast
Enthusiast

Witam Serdecznie(Wątek powstał na potrzeby Lekcji w Mikronacje)

Post autor: Leszek Ebe »

Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Witam Serdecznie(Wątek powstał na potrzeby Lekcji w Mikronacje)

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ale o co chodzi.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Waksman pisze: 04 sie 2025, 18:10Ale o co chodzi.

Kolega Leszek zapomniał się przelogować. 
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Panie Dąbek, gdzież Pan jest?! Ale nie no o co chodzi? Jestem śmiertelnie poważny @Leszek Ebe

Awatar użytkownika
Leszek Ebe
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leszek Ebe »

Czekaj robiłem poradnik dla nowych osób w postaci krótkiego filmiku, zaraz zrobię odpowiedni wątek, ten powstał jak widać było w nawiasie do celów edukacyjnych.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Leszek Ebe pisze: 04 sie 2025, 18:04Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.

Możesz robić tu rzeczy, których nie jesteś w stanie osiągnąć w realu. Jeśli marzysz o zostaniu Posłem na Sejm Rzeczypospolitej, to u nas możesz zostać Kongresmenem by spełnić swoje pragnienie choć odrobinę. Możesz budować tutaj trwałe i stabilne relacje z różnie myślącymi ludźmi, z różnymi spojrzeniami na życie. Możesz u nas rozwijać swoje hobby i umiejętności, które przydadzą Ci się w realnym życiu, w realnej pracy. Rozwiniesz u nas umiejętności społeczne oraz nauczysz się żyć w społeczeństwie... 

Możesz też alternatywnie poświęcić się trollingowi albo kręceniu rewolucji. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ