Po co zawieszono NUI?
- karol flibustier keane
- Contributor
Po co zawieszono NUI?
Jak w tytule! Wszystko działa i gra, a certyfikat mnie na przykład niepotrzebny i wchodzę po akceptacji "ryzyka", ale znam adres nordata.org i dlaczego miałbym bać się? 😮
- Burek
- Community Regular
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Po co zawieszono NUI?
karol flibustier keane pisze: 22 sty 2026, 19:02Jak w tytule! Wszystko działa i gra, a certyfikat mnie na przykład niepotrzebny i wchodzę po akceptacji "ryzyka", ale znam adres nordata.org i dlaczego miałbym bać się? 😮
Akceptacja ryzyka nawet dodaje klimatu naszej zabawie, i tak ma być. Bravo NUI!
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- karol flibustier keane
- Contributor
Wiesz, paskowy wrócił na etat i zamiast pogrzebu truchłą eskolpresidente, jest o zawieszeniu, do tego odniosłem się
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Mi się naprawiło jedynie na trybie incognito, na zwykłym pomimo akceptacji tego zagrożenia, o którym przestrzega nas przeglądarka, forum nie działa. Brawo NUI, ale tak w 50%.
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Waksman pisze: 22 sty 2026, 19:32Mi się naprawiło jedynie na trybie incognito, na zwykłym pomimo akceptacji tego zagrożenia, o którym przestrzega nas przeglądarka, forum nie działa. Brawo NUI, ale tak w 50%.
Brawo Technicy NUI!
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
- Burek
- Community Regular
Warning: Potential Security Risk Ahead
Firefox detected a potential security threat and did not continue to forum.nordata.org. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.
What can you do about it?
The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it. You can notify the website’s administrator about the problem.
Ej bo ktoś chce mi ukraść dane
Firefox detected a potential security threat and did not continue to forum.nordata.org. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.
The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it. You can notify the website’s administrator about the problem.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Burek pisze: 22 sty 2026, 22:00Warning: Potential Security Risk Ahead
No jak to, przecież NUI zbiera, nie wiecie?
- August de la Sparasan
- Collaborator
NUI złe, kradnie użytkownikom dane i żądane.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022