Rejestracja herbów przez Herolda

Moderator: Moderator w Winkulii

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Rejestracja herbów przez Herolda

Post autor: Burek »

Heroldia zaczyna program rejestracji herbów (+ innych znaków) w celu lepszej ochrony ich prawnej. W zasadzie to obywatele/mieszkańcy Winkulii nie muszą tego robic, bo jak były używane to i tak będa chronione, ale obcokrajowcy moga zarejestrować żeby były chronione TUTAJ.

Proszę postować w tym wniosku wszystkie swoje rzeczy najlepiej, jak były jakieś nadania albo rejestracje w innych państwach to też.

Herb będzie zarejestrowany jako blazon tarczy + klejnotu (w przypadku herbów)
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Rejestracja herbów przez Herolda

Post autor: Burek »

Jak były używane w Winkulii to też zarejestruje ale dawajcie tu to będzie łatwiej
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Rejestracja herbów przez Herolda

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Zjem cie
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Heroldia”