NordFind - nordacka wyszukiwarka

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

NordFind - nordacka wyszukiwarka

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

[attachment=0]image.png[/attachment]/uploads/monthly_2026_02/image.png.8da775055aac1a5da523f1db244c3f5c.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom.

Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie:

Tytuł odnośnika: 

Opis (opcjonalnie):

Adres URL:

Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania):

Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI.

Ostatnio zmieniony 10 lut 2026, 14:02 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Re: NordFind - nordacka wyszukiwarka

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Waksman pisze: 10 lut 2026, 14:02

Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom.

Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie:

Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI.

To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Elisa Prakopenka pisze: 10 lut 2026, 15:26To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum

To się nazywa NordFind.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2026, 15:30 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Burek pisze: 10 lut 2026, 15:29Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem.

average NordsSearch user:

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 10 lut 2026, 15:27To się nazywa NordFind.

Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Elisa Prakopenka pisze: 10 lut 2026, 16:07Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind

Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Bravo NordsSearch
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 10 lut 2026, 16:11Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam.

Już rozumiem, pójdę na kompromis NordsFind od dzisiaj będę mówiła
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Co to znaczy Find? 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”