jak (teoretycznie) ściągnąć tutaj noffych?
- Damiano Robingren
- Collaborator
jak (teoretycznie) ściągnąć tutaj noffych?
zawsze mnie to zastanawiało dlaczego tutaj zazwyczaj nie przychodzą ludzie z innych mikronacji i czym to jest spowodowane
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: jak (teoretycznie) ściągnąć tutaj noffych?
szypko
wgl teraz rzadko ktoś definitywnie przechodzi z jednej do drugiej, raczej się wszyscy wszędzie kręcą bo staliśmy się skorumpowaną klasą kosmopolitycznych kapitalistów. @Andrzej Ordyński o tym pisał.
Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 22:04zawsze mnie to zastanawiało dlaczego tutaj zazwyczaj nie przychodzą ludzie z innych mikronacji i czym to jest spowodowane
wgl teraz rzadko ktoś definitywnie przechodzi z jednej do drugiej, raczej się wszyscy wszędzie kręcą bo staliśmy się skorumpowaną klasą kosmopolitycznych kapitalistów. @Andrzej Ordyński o tym pisał.
- Damiano Robingren
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:07szypko
Dla mnie główny powód to zmęczenie, bo niestety większość ludzi z innych mikro już i tak ma konto na Nordacie i po prostu siedzi na kilku miejscach naraz
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Ja prowadzę osiadły tryb życia. Potrafię robić rzeczy tylko na jednym forum na raz.
Nie mamy przyrostu imigrantów, bo z tego co wiem, to nie przekupujemy i nie wykradamy ludzi z innych państw. Jesteśmy przez to na stratnej pozycji względem agentów, którzy rekrutują mirków w innym mikro zamiast szukać ich poza mikroświatem.
Nie mamy przyrostu imigrantów, bo z tego co wiem, to nie przekupujemy i nie wykradamy ludzi z innych państw. Jesteśmy przez to na stratnej pozycji względem agentów, którzy rekrutują mirków w innym mikro zamiast szukać ich poza mikroświatem.

- Damiano Robingren
- Collaborator
Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 23:47Ja prowadzę osiadły tryb życia. Potrafię robić rzeczy tylko na jednym forum na raz.
przepraszam bardzo ale ja aktywnie poszukuję ludzi poza mikroświatem i wie o tym zarówno @Bolesław Kirianóo von Hohenburgjak i @Waksman😕
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 23:49przepraszam bardzo ale ja aktywnie poszukuję ludzi poza mikroświatem i wie o tym zarówno @Bolesław Kirianóo von Hohenburgjak i @Waksman😕
Jeśli poczułeś się zaatakowany, to nie przekazałem poprawnie swojej myśli albo nie zrozumiałeś mojego posta. Mówię o tym, że w II FN ludzie nie kradną ludzi z innych państw, w przeciwieństwie do innych osób, które tak zapewniają swojemu krajowi imigrantów. Nie zanegowałem tego, że w II FN nie ma ludzi, którzy nie szukają mirków poza mikroświatem - nawet o tym nie wspominałem. Pochwalam szukanie nowych mikronautów, nie pochwalam wykupywania sobie obywateli za granicą.

- Damiano Robingren
- Collaborator
Kamiljan de Harlin pisze: 11 lut 2026, 23:57Jeśli poczułeś się zaatakowany, to nie przekazałem poprawnie swojej myśli albo nie zrozumiałeś mojego posta. Mówię o tym, że w II FN ludzie nie kradną ludzi z innych państw, w przeciwieństwie do innych osób, które tak zapewniają swojemu krajowi imigrantów. Nie zanegowałem tego, że w II FN nie ma ludzi, którzy nie szukają mirków poza mikroświatem - nawet o tym nie wspominałem. Pochwalam szukanie nowych mikronautów, nie pochwalam wykupywania sobie obywateli za granicą.
no okej, szanuję