Wniosek mój zrzekam się obywatelstwa [ANULOWANO]
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Wniosek mój zrzekam się obywatelstwa [ANULOWANO]
W tym zrzekam się mojego Obywatelstwa Monarchi Kiryjskiej z powodu mojego zdrowia się nakosztowałam, bo ten Traktat NUI jest tak skorupowany i tyle powiem - ANULOWANO
Ostatnio zmieniony 05 mar 2026, 19:49 przez Elisa von Rozmarinowa, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Re: Wniosek mój zrzekam się obywatelstwa [ANULOWANO]
Obywatelstwo odebrano, z listy wykreślono.
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Trzeba cię zwolnić @Bolesław Kirianóo von Hohenburg z Prezydentury i tyle w temacie, w tmy mówiąc nie nadajesz się na stanowiskao do reszty i tyle

- Rising Star
Elisa Kirianóo von Hohenburg pisze: 06 mar 2026, 18:15Trzeba cię zwolnić @Bolesław Kirianóo von Hohenburg z Prezydentury i tyle w temacie, w tmy mówiąc nie nadajesz się na stanowiskao do reszty i tyle
Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 06 mar 2026, 18:17Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił
Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg

- Rising Star
Elisa Mitchell pisze: 06 mar 2026, 18:21Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg
Wedle życzenia - nick zmieniony.