W poszukiwaniu najbardziej winkulijskiej grafiki

Moderator: Moderator w Winkulii

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Erik Otton von Hohenburg
Apprentice
Apprentice

W poszukiwaniu najbardziej winkulijskiej grafiki

Post autor: Erik Otton von Hohenburg »

Pozwolę sobie zaproponować rodzaj drobnej zabawy w światotwórstwo - wspólnie postaramy się znaleźć lub raczej stworzyć najlepszą, najbardziej realistyczną i najlepiej oddającą klimat naszego kraju grafikę - naszą kulturę, historie, geografię i krajobraz. Skoro mamy ku temu odpowiednie narzędzia, czemu mielibyśmy się ograniczać jedynie do suchego tekstu i zdjęć że stocka?

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: W poszukiwaniu najbardziej winkulijskiej grafiki

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Nwm jak się czuję z używaniem ejaj (kiedyś używałem, wiem, nawróciłem się), ale jeśli to ma służyć Większemu Celowi to mógłbym się przyłączyć. 

Erik Otton von Hohenburg pisze: 16 kwie 2026, 21:01
Wspólnie postaramy się znaleźć lub raczej stworzyć najlepszą, najbardziej realistyczną i najlepiej oddającą klimat naszego kraju grafikę - naszą kulturę, historie, geografię i krajobraz.

Może coś z tym Winkulijskim Rombem?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Post autor: Artur Kardacz »

Uwzględniając wpisy z przewodnika po mieście, poprosiłem o wizualizację naszej stolicy. Zastosował kilka moich sugestii i nie wygląda to najgorzej. Trochę zbyt dosłownie potraktował Stadion Narodowy, odnosząc się chyba do naszego realnego, aczkolwiek idzie to przeboleć.

https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/forum.winkulia.eu/showthread.php@tid=5385.html

Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2026, 6:52 przez Artur Kardacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Nwm jak się czuję z używaniem ejaj (kiedyś używałem, wiem, nawróciłem się), ale jeśli to ma służyć Większemu Celowi to mógłbym się przyłączyć. 

Nie rozumiem tego "wstrętu" do AI. Istnieje, nie zniknie i nie rozumiem, dlaczego nie mielibyśmy z niego w sposób rozsądny korzystać.... Sam przemyślę, co można wyczarować
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Właśnie AI potrafi tfforzyć praffdziffą sztukę, vide

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura”