Waksman pisze: 03 wrz 2023, 23:01Sonda to nie prawo. Stanu Nadzwyczajnego ją nie zniesiesz. Jak już faktycznie chcesz to zrobić to zrób to uchwałą która odwołuje uchwałę ws. wprowadzenia Stanu Nadzwyczajnego (DU UCS/3/7/2022) z dnia 16 lipca 2022 roku.
Ty naprawdę sądzisz, że jestem debilem. Za chwilę wyślę Ciebie na kozetkę do
@Leonid Repulijskiw Ministerstwie Sprawiedliwości i będzie leczył twoje konflikty. ?
Czy Ty nie rozumić, że ja nie chcieć skrzywdzić obecnego Prezydenta
@Albert Fryderyk de Espada? Będę głosował za jego ochroną.
? ? Waksman pisze: 03 wrz 2023, 23:01Skoro na pytanie o porządek obrad nikt Ci nie odpowiedział to oznacza, że go po prostu nie ma. Wystarczyło szybko przewertować 3 strony tego wątku - to nie bolało ?
Wiesz...Głosowanie było w trakcie i nikomu nie chciało się go skończyć... Tak jakby nagle ludzie zdechli na sali obrad... Taki do kurwy nędzy obraz zostawiliście... Nie bądź arogancki w moim kierunku, bo zaraz wyślę Ciebie listem poleconym do Ministra Sprawiedliwości
@Leonid Repulijski. Pamiętaj,
@Waksman, że ja nie widzę tego, co Ty i nie wiem, czy chcę widzieć.
? ? Zawsze mi możesz pożyczyć swoje okularki. ? Moje mogą śnieżyć. ? Waksman pisze: 03 wrz 2023, 23:01To co, bawimy się jak cywilizowani ludzie czy jak makaki?
?
Ty zostaw w spokoju cywilizowanych ludzi. Jestem za tym, by oddać głos makakom. ?
Pani Irenko, niech Pani szykuje większe dawki uśmierzenia!