I jakby się ktoś zastanawiał albo miał jakiś poważny problem, tak jest to niemalże identyczny kolor jaki posiadały mundury wermahtu.
Dodatkowo przygotowałem jeszcze wariant z pelerynką, w sumie nie wiem dlaczego, po prostu je lubię.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 21 wrz 2023, 6:00Chyba coś tą pelerynę urwano między nogami ? chyba że to taka z wcięciem...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 21 wrz 2023, 6:00Chyba coś tą pelerynę urwano między nogami ? chyba że to taka z wcięciem...
Waksman pisze: 21 wrz 2023, 22:47To taka specjalna, żeby nie trzeba było jej zdejmować przy okazji pilnej wizyty w toalecie ?
Pytanie mam inne - skoro nad tym debatujemy - czy w ustawie będzie wzmianka o wzorach mundurów? Czy to taka wolna dyskusja?
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 paź 2023, 18:56O Siłach Zbrojnych Kirianii wiadomo tyle, że są. Na samym początku, w 2021 podczas powstawania państwa armia stanowiła 30 000 ludzi, a od tego czasu nie szacowaliśmy. Nie ma żadnego wykazu uzbrojenia, nie ma nic tak w sumie.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 paź 2023, 18:56O Siłach Zbrojnych Kirianii wiadomo tyle, że są. Na samym początku, w 2021 podczas powstawania państwa armia stanowiła 30 000 ludzi, a od tego czasu nie szacowaliśmy. Nie ma żadnego wykazu uzbrojenia, nie ma nic tak w sumie.