Hile Nordata!

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Hile Nordata!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 07 sty 2024, 22:01To wy musicie się wielokrotnie logować?

Bez kitu, to samo sobie pomyślałem ?
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Post autor: Talerz »

Miałem problemy z tym logowaniem, nie wiem dlaczego ?
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Z ciekawości się dopytam: Wasza strona jest bardzo zaawansowana jak na państwa nordackie (żart starego dziada hehe), chciałem się powiedzieć, czy to system zbudowany od podstaw czy otrzymany od kogoś innego? 
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Talerz pisze: 11 sty 2024, 19:27Z ciekawości się dopytam: Wasza strona jest bardzo zaawansowana jak na państwa nordackie (żart starego dziada hehe), chciałem się powiedzieć, czy to system zbudowany od podstaw czy otrzymany od kogoś innego? 

Jak na państwa Nordackiej to wyznaczamy trendy ? Strona główna została zbudowana od podstaw, za pomoc sił NKI.
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Wzorowana oczywiście na sarmackiej Złotej Wolności  ? A czy są na niej jakieś nieoczywiste rozwiązania?
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Talerz pisze: 13 sty 2024, 18:52Wzorowana oczywiście na sarmackiej Złotej Wolności  ? A czy są na niej jakieś nieoczywiste rozwiązania?

Z tego co ja wiem, to chyba jeszcze nie. Jednakże zapraszam i zachęcam do szperania i odkrywania - a nuż coś Pan znajdzie ?
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Na pewno pozwiedzam i popatrzę, żeby potem herr Sokolovowi powiedzieć: Ej pacz, oni mają to, a my tego nie mamy!

Zapraszam też oczywiście na Pustkowia Winków ? Wiem, że mój kraj nie grzeszy jakąś megaaktywnością, ale nadrabiamy w kuluarowych dyskusjach xD
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Talerz pisze: 15 sty 2024, 18:07Na pewno pozwiedzam i popatrzę, żeby potem herr Sokolovowi powiedzieć: Ej pacz, oni mają to, a my tego nie mamy!

O, no właśnie, Sokolova musisz Pan do nas wysłać na voyage, może sam coś dojrzy ciekawego ?

Talerz pisze: 15 sty 2024, 18:07Zapraszam też oczywiście na Pustkowia Winków ? Wiem, że mój kraj nie grzeszy jakąś megaaktywnością, ale nadrabiamy w kuluarowych dyskusjach xD

A dziękujemy dziękujemy. Ja od czasu do czasu zaglądam, bo wasza strona powoduje we mnie mocne uczucie nostalgii. Przypomina mi się 2018, jak czytałem wasze wieści zza granicy jak jechaliście po Nordacie ??
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Waksman pisze: 16 sty 2024, 20:47A dziękujemy dziękujemy. Ja od czasu do czasu zaglądam, bo wasza strona powoduje we mnie mocne uczucie nostalgii. Przypomina mi się 2018, jak czytałem wasze wieści zza granicy jak jechaliście po Nordacie ??

Jedziemy do dzisiaj, ponieważ wychowywaliśmy się w czasach, kiedy Nordata była synonimem yoyokontynentu czyli miejsca, gdzie pojawiały się wszystkie jednotygodniowe mikronacje oparte o darmowe fora i skrypty PHP Fusion xD
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Talerz pisze: 08 lut 2024, 12:51Jedziemy do dzisiaj, ponieważ wychowywaliśmy się w czasach, kiedy Nordata była synonimem yoyokontynentu czyli miejsca, gdzie pojawiały się wszystkie jednotygodniowe mikronacje oparte o darmowe fora i skrypty PHP Fusion xD

Bogu dzięki te czasy minęły. Teraz w sumie żaden kontynent nie posiada takiego synonimu... Chyba ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”