Powitanie Szanownego Państwa

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Re: Powitanie Szanownego Państwa

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Nie mogłem dłużej wytrzymać w takiej atmosferze, te wszystkie oszczerstwa skierowane w moją stronę, zniszczyły mnie. Mam stany lękowe, boję się chodzić do sklepu, boję się, że zobaczę tam Szparagi Dymarskiego i wszystkie traumy wrócą. Swoją cegiełkę niewątpliwie dorzucił @Benjamin Romanowktóry bezprawnie wytoczył w moim kierunku swoją władzę, sąd najwyższy... Poniżej zamieszczam zaświadczenie od lekarza w Zwierzogrodzie.

Zwierzogród, 24.05.2024

ZAŚWIADCZENIE MEDYCZNE

Oświadczam, że Włodzimierz Surmiak, będący pacjentem pod opieką naszej placówki medycznej, udał się na wizytę do psychiatry w dniu 24.05.2024. Na podstawie przeprowadzonej oceny lekarza psychiatry, potwierdzamy, że pacjent cierpi na problemy związane z psychiką, w tym stany lękowe.

W związku z rozpoznanymi objawami, lekarz psychiatra zalecił rozpoczęcie terapii farmakologicznej, która ma na celu poprawę stanu zdrowia psychicznego pacjenta i złagodzenie objawów związanych ze stanami lękowymi.

Należy zaznaczyć, że szczególne piętno na stanie psychicznym pacjenta odcisnął pozew sądowy, który został w jego sprawie złożony w związku ze stworzeniem projektu ustawy anty-LGBT. Wydarzenia te mogły wpłynąć na pogorszenie stanu psychicznego pacjenta i nasilenie objawów lękowych.

Powyższe zaświadczenie zostało wystawione na prośbę pacjenta i może być użyte na potrzeby spełnienia formalności urzędowych lub innych celów, zgodnie z prawem i przepisami obowiązującymi.

Dane pacjenta:

Imię i nazwisko: Włodzimierz Surmiak

Data urodzenia: 12.12.1977

Numer identyfikacyjny: NTY56982150

Podpis lekarza psychiatry:

Tomasz Muszyński

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Mogę Panu zapewnić jako Namiestnik Komarchii Nordackiej  całodobową opiekę psychologa, na pewno się przyda.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Henryk Ziemiański pisze: 24 maja 2024, 19:03Mogę Panu zapewnić jako Namiestnik Komarchii Nordackiej  całodobową opiekę psychologa, na pewno się przyda.

Bardzo dziękuję. Gdzie mam się stawić? Do Pana willi? 
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Na ul. Unii Trzech Narodów 19, tam przyjmuje świetny psycholog, Andrzej Morawiecki. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Henryk Ziemiański pisze: 24 maja 2024, 19:27Na ul. Unii Trzech Narodów 19, tam przyjmuje świetny psycholog, Andrzej Morawiecki. 

Chętnie bym spróbował z nim przegadać pewne sprawy, ale imię "Andrzej" ma dla mnie pewne przykre konotacje...

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
ODPOWIEDZ