WSG2 - wątek roboczy

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: WSG2 - wątek roboczy

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bomba. Ja teraz proponuję potraktować sprawę poważnie. Bo każdy tak pierdoli od rzeczy, że nie mamy WSG sraka pierdaka, a jak przychodzi co do czego to jedyne co widzę to trolling i olewanie sprawy xd

Chcemy WSG? Bombastycznie - to porozmawiajmy jak ludzie, a nie jak małpy. 💃
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 11 lut 2026, 21:06Bomba. Ja teraz proponuję potraktować sprawę poważnie. Bo każdy tak pierdoli od rzeczy, że nie mamy WSG sraka pierdaka, a jak przychodzi co do czego to jedyne co widzę to trolling i olewanie sprawy xd

Chcemy WSG? Bombastycznie - to porozmawiajmy jak ludzie, a nie jak małpy. 💃

*maupy

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Narracyjny rynek IMO powinien być, żeby można było komu sprzedawać maksymalnie przetworzone produkty. Jakoś trzeba je usuwać z systemu. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

sprzedajmy narracyjnym ludzikom slop, a sobie nawzajem dzieła sztuki?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Kamiljan de Harlin pisze: 12 lut 2026, 18:28Narracyjny rynek IMO powinien być, żeby można było komu sprzedawać maksymalnie przetworzone produkty. Jakoś trzeba je usuwać z systemu. 

a to nie tak że rynek (i w sumie cała ekonomia) działa dlatego że jedna jednostka chce coś mieć ale nie jest w stanie tego osiągnąć/wyprodukować i jakby opiera się na wiedzy/umiejętności drugiej jednostki która coś takiego robi bo jednej jednostce trudno ogarnąć wiele rzeczy na raz ???
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”